PENSAIDEN ISTUTUS

Suoritamme pensaiden ja pensasaidan istutuksia vuosien kokemuksella. Tilaa ilmainen arviokäynti NYT. Useimmat pensaat ja pensasaidat vaativat hoitoa pysyäkseen kauniina, edustavana ja elinvoimaisina. Annamme tarvittat ohjeet istutuksen yhteydessä. Eri pensaslajit tarvitsevat kuitenkin erilaista huomiota ja hoitoa, joten perehdymme jokaisen pensaan ja pensasaidan tarpeisiin erikseen. Tavoitteemme on että myös Teidän pensaanne olisi mahdollisimman edustava vuodesta toiseen.

Huomioithan että eri pensailla on eri hoitovaatimukset ja että eri vuodenaikoihin tehdään eri toimenpiteitä, joten ota yhteyttä niin katsotaan mitä ja milloin juuri teidän pensaillenne voisimme tehdä. Meidän kautta myös pensaiden leikkaus ja muut hoitotoimenpiteet.

Palvelut:

  • Pensaiden istutus
  • Pensasaidan istutus/pystytys

Halutessanne meiltä myös:

  • Risujen poisvienti
  • Viheralueiden siistiminen
  • Muun puutarhajätteen kuljetus
Jos haluatte päästä mahdollisimman helpolla, niin täysin ‘avaimet käteen’ ratkaisu on mahdollista. Kauttamme myös haluamanne tasoinen pihasuunnittelu ja maisemasuunnittelu, ja tottakai myös suunnitelman toteutus.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on tärkein

Teemme pensaiden istutuksia seuraavilla alueilla:

Varsinais-Suomi: Turku, Aura, Raisio, Kaarina, Naantali, Salo, Koski, Lieto, Loimaa, Marttila, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Oripää, Paimio, Parainen, Pöytyä, Rusko ja Somero

Uusimaa: mm. Espoo, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Karkkila, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Mäntsälä, Nurmijärvi, Raasepori, Sipoo, Siuntio, Tuusula, Vantaa ja Vihti.